... voor een wonderbaarlijke reis naar kennis, wijsheid, creativiteit, kansen en mogelijkheden.

Computerkennisnet

  Voor advies en persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn geen menselijke wezens die het spirituele ervaren. Wij zijn spirituele wezens die het menselijke ervaren.

Een Website die soepel beweegt op de golven  van creativiteit

Iedereen kan het bij ons leren !!!

Hartelijk Welkom op de veelzijdige Website van Computerkennisnet ...

Vergeven is een kenmerk van de sterken


Kies met je hart. Je verstand is om keuzes te begrijpen, niet om ze te maken.


De Website wordt op dit moment geheel vernieuwd.

De tekst achter de  links is tijdens deze ontwikkelingsfase niet altijd zichtbaar.

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Het leven gaat aan je voorbij wanneer je verkiest toeschouwer te zijn.


Het leven gaat aan je voorbij wanneer je verkiest toeschouwer te zijn.

Kwaliteit en Goedkoop

Computercursus

De Computeropleidingen in Emmen is ook de afgelopen jaar weer een absoluut topjaar geweest. De cursussen zijn sinds de start in 2000 een groot succes. Er is een breed cursusaanbod tegen zeer concurrerende prijzen.

De computeropleidingen in de gemeente EMMEN is de plaats waar men op een vrij gemakkelijke en voordelige wijze kan leren omgaan met de computer.

Deze computercursussen werden in de gemeente Emmen zelfs uitgeroepen tot de beste van Nederland. Ook het afgelopen jaar is weer succesvol geweest.

Er zijn ochtend-, middag- en avondcursussen gepland, deze bestaan uit maximaal 12 cursisten. (privéles is beperkt mogelijk) Een cursus bestaat uit 5 tot 8 lessen. De prijzen van de diverse cursussen zijn zeer beslist redelijk te noemen. Door de vele positieve reacties is vroegtijdige opgave gewenst.

Het komende cursusjaar worden de lessen voor beginners en gevorderden voortgezet en uitgebreid met een aantal interessante en aan de cursist aangepaste opleidingen. Dit laatste maken al deze cursussen zo uniek.De computerlessen hebben ook het afgelopen jaar weer de opgaande lijn weten vast te houden. Voor de basiscursussen Windows, Word en Internet en de opleidingen voor gevorderden hebben weer heel veel cursisten de eindstreep weten te halen.

De opleidingen zijn geheel vernieuwd en gegeven volgens de allernieuwste leermethodes. Ook de begeleiding is verder geoptimaliseerd. En tot slot nog even dit:


OM DE PRIJS HOEFT U HET ABSOLUUT NIET TE LATEN, DE CURSUSSEN ZIJN GOEDKOOP EN DE KWALITEIT VAN HET GEBODENE IS TEN OPZICHTE VAN DE PRIJS GEWOON HEEL ERG GOED. U KRIJGT ER BESLIST HEEL VEEL MEER EN MEER VOOR TERUG. Is dat niet mooi? Ja toch.


Wij gaan er gewoon voor zorgen, dat de cursus succesvol verloopt en dat het een aantal hele leerzame- en plezierige uurtjes oplevert waar we samen met veel genoegen aan terug zullen denken.


Wij wensen U een hele mooie periode met heel veel leerplezier.