We wensen je dat je het leven gaat leven waar je van droomt en je omgeving inspireert hetzelfde te doen.
Samen zijn we de verandering waar we allemaal zo naar verlangen..

Stichting De Cluft & Computerkennisnet

In een dankbaar hart zal het altijd zomer zijn

Sociaal Cultureel Welzijn EMMEN
Mens Ontgifting Kennedy Wereldregering Oekraine Bewustzijn Society 4.0 EuroDollar Test 2 Test 4 Cursus

Bekijk deze inspirerende aflevering van Tegenwind, waarin Peeters uitlegt hoe je je immuunsysteem op natuurlijke wijze veerkrachtig maakt.inspiratie-voor-een-gezondere-wereld

Hoe kunnen we de toename van chronische ziekten en de dalende levensverwachting te lijf gaan? In deze aflevering van Tegenwind nodigt immunoloog Carla Peeters de kijker uit om te zoeken naar natuurlijke oplossingen.

Omdat mensen de laatste vijftig jaar steeds ouder werden, kwamen er ook steeds meer chronische ziekten.

Tijdens de coronajaren is dat aantal nog eens flink toegenomen, ook onder jongeren. Voor het eerst in decennia begint de gemiddelde levensverwachting nu te dalen – in Engeland en de Verenigde Staten zette die daling al in voor corona. Hoe kan dat?

In een meeslepend gesprek met journalist Alain Grootaers wijst Peeters onder meer op de toename van chemische stoffen, …

 … zoals medicijnresten, die het ecosysteem uit evenwicht brengen. Deze stoffen komen niet voor in de natuur en worden daarom moeilijk afgebroken. Wanneer ze zich opstapelen in het lichaam, kunnen ze het immuunsysteem verstoren.

Volgens Peeters ligt de oplossing dichterbij dan veel mensen denken: in onszelf. “Voor een gezondere wereld is het belangrijk dat we beseffen dat we eigen keuzes kunnen maken voor een gezonder lichaam,” zegt ze.


LAATSTE DAGEN WAANZIN

Eeuwenlang was de christelijke kerk het nr. 1 transformerende kracht op aarde, het verdrijven van demonenverering, het afschaffen van slavernij en het stichten van scholen, ziekenhuizen en sociale rechtvaardigheid. Een eeuw geleden infiltreerden de Rothschilds het christendom met eindtijdtheologieën, die de invloed van miljarden christenen in de wereld vernietigden.