We wensen je dat je het leven gaat leven waar je van droomt en je omgeving inspireert hetzelfde te doen.
Samen zijn we de verandering waar we allemaal zo naar verlangen..

Stichting De Cluft & Computerkennisnet

In een dankbaar hart zal het altijd zomer zijn

Sociaal Cultureel Welzijn EMMEN
Mens Ontgifting Kennedy Wereldregering Oekraine Bewustzijn Society 4.0 EuroDollar Arjurveda Test 4 Cursus

De Website wordt op dit moment geheel vernieuwd. De tekst achter de links zijn tijdens deze ontwikkelingsfase niet altijd zichtbaar.

Wij hopen zo snel mogelijk weer volledig on-line te zijn.Onze welgemeende excuses voor dit ongemak

Hartelijke groet,
Harry van den Berg.

SKW De Cluft # Computerkennisnet

Pim van Rijswijk: AGENDA 2030 plaatst BOM onder vastgoedmarkt! Bescherm jij jezelf al met een BV?

https://www.ninefornews.nl/buitengewone-ontmoetingen-met-leiders-van-de-wereld-in-zwitserland-het-spel-is-over/

Medicinale cannabis biedt nieuwe hoop voor mensen met IBD
(mercola.com)

door Brian Shilhavy

Editor, Health Impact News


Naarmate het jaar 2022 ten einde loopt, kan er weinig twijfel over bestaan dat de Verenigde Staten in veel opzichten een natie in verval zijn. Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat de Amerikaanse regering niet op zoek is naar de belangen van haar burgers, en in feite deel uitmaakt van het wereldwijde plan om een Nieuwe Wereldorde te implementeren.


En een groot deel van dat plan is om de wereldbevolking te verminderen, iets dat we in 2022 zagen versnellen met ongekende "onverklaarbare plotselinge sterfgevallen" onder jonge, gezonde volwassenen, evenals ongekende foetale sterfgevallen.


Het is een schande dat er een wereldwijde zwendel nodig was die bekend staat als "COVID-19" en vervolgens de uitrol van de COVID-19 "vaccins" om mensen wakker te maken voor dit feit, ook al slapen de meesten nog steeds en vertrouwen ze hun regering en bedrijfsmedia, terwijl er anderen zijn die al vele decennia waarschuwen voor dit plan om een Nieuwe Wereldorde te implementeren, maar afgeschreven door de popcultuur en de bedrijfsmedia als "samenzweringstheoretici", een term die voor het eerst door de CIA werd gebruikt om te verwijzen naar mensen die het verhaal van de regering over de moord op president Kennedy in de jaren 1960 niet accepteerden.


Het feit is dat het bewijs dat de VS deel uitmaakt van een Nieuwe Wereldorde die Satan volgt in plaats van God, recht voor onze ogen staat sinds de oprichting van deze natie, omdat veel van onze "founding fathers" lid waren van de vrijmetselarij, en hun afbeeldingen en symbolen zijn overal in onze cultuur, inclusief "The Great Seal" van de Verenigde Staten, die in onze valuta is afgedrukt op het biljet van $ 1.


Een van de Latijnse zinnen onderaan dat zegel is 'Novus ordo seclorum',
wat 'Een nieuwe orde der eeuwen' betekent.

COVID Cure Holistische Geneeskunde

Een tweede bewezen, veilige en effectieve remedie voor COVID-19 werd ontwikkeld door Dr. David Brownstein uit Michigan. Dr. Brownstein heeft meer dan dertig jaar ervaring in holistische geneeskunde en is een innovator en pionier op dit gebied.

Holistisch betekent 'heel'. Deze medische benadering gaat dieper dan orthodoxe allopathie, omdat het kijkt naar het algehele fysieke, mentale, spirituele en emotionele welzijn van een individu voordat behandeling wordt aanbevolen. Holistische therapieën hebben de neiging om de nadruk te leggen op goede voeding en het vermijden van stoffen - zoals chemicaliën - die het lichaam vervuilen. Hun technieken zijn niet-invasief.

Alservaren holistisch beoefenaar begon Dr. Brownstein zijn covid-patiënten te behandelen met een natuurlijk en veilig protocol dat intraveneuze vitamine C en jodium, vernevelde waterstofperoxide omvat, samen met orale toediening van vitamine A en D. In een interview met Highwire (dat werd gecensureerd door Youtube) zei Dr. Brownstein het volgende:

We hebben meer dan honderd patiënten behandeld en ze zijn allemaal beter. Niemand is in het ziekenhuis opgenomen of beademd. We hadden hier een 100% slagingspercentage mee.We behandelden patiënten die heel oud en erg ziek waren en we dachten dat ze doodgingen. Maar deze patiënten worden beter met deze therapieën.

Je kunt Dr. Brownstein en Dr. Richard NG van het Center for Holistic Medicine meer horen uitleggen over hun 100% succesvolle behandeling in de bovenstaande video.

De holistische benadering:
waterstofperoxide
BEVESTIGD DOOR EEN WERELDLEIDER IN NATUURLIJKE GEZONDHEID

Het World Economic Forum (WEF) kaarthuis staat op instorten.
Veritas Vos Liberabit