We wensen je dat je het leven gaat leven waar je van droomt en je omgeving inspireert hetzelfde te doen.
Samen zijn we de verandering waar we allemaal zo naar verlangen..

Stichting De Cluft & Computerkennisnet

In een dankbaar hart zal het altijd zomer zijn

Sociaal Cultureel Welzijn EMMEN
Mens Ontgifting Kennedy Wereldregering Oekraine Bewustzijn Society 4.0 EuroDollar Test 2 Test 4 Cursus

Onderhoud website

De website’s van computerkennisnet.nl en cknet.nl niet gebruiken.

Onze excuses voor dit ongemak. Hartelijke groet, Harry van den Berg.
Telefonische informatie 06 487 187 33 of via de mail: info@cknet.nlKaren Hamaker-Zondag

https://www.youtube.com/@karenhamaker-zondag/videos

Dag leergierig Mens,


Startpagina van Computer-Onderwijs EMMEN (Digitaal Trapveldje - De Cluft EMMEN en Computerkennisnet 2004)

Voor een wonderbaarlijke reis naar kennis, wijsheid, kansen en mogelijkheden.


Computer-Onderwijs EMMEN* is de plaats waar men op een vrij gemakkelijke en voordelige wijze kan leren omgaan met de computer… Ook het afgelopen jaar is weer top geweest. Voor een aantal cursussen is weer een wachtlijst ontstaan.


Het komende cursusjaar worden de lessen voor beginners en gevorderden voortgezet en uitgebreid met een aantal interessante en aan de cursist aangepaste opleidingen. Dit laatste maken al deze cursussen zo uniek.


De opleidingen zijn geheel vernieuwd en gegeven volgens de allernieuwste leermethodes. Ook de begeleiding is verder geoptimaliseerd. Met deze allernieuwste vorm van computeronderwijs zijn wij reeds gestart.

 

Er zijn dag- en avondcursussen gepland, (privéles is beperkt mogelijk) De prijzen van de diverse cursussen zijn zeer beslist redelijk te noemen. Door de vele positieve reacties is vroegtijdige opgave gewenst.


Computer-Onderwijs EMMEN* beschikt over de meest innovatieve, betrouwbare en betaalbare aanbod van opleidingen dat momenteel beschikbaar is dankzij de unieke en succesvolle samenwerking tussen Computerkennisnet - Digitaal Trapveld en SKW De Cluft.


Onze opleidingen steken andere centra's naar de kroon als  het gaat om kwaliteit, presentatie en betrouwbaarheid - en ook nog tegen een veel lagere prijs -. Bovendien streven wij ernaar de kwaliteit van al onze opleidingen steeds te verbeteren… en aan te passen aan uw behoeften.


Computer-Onderwijs EMMEN gaat verder waar andere onderwijsinstituten stoppen. Alle cursussen zijn mondeling en aangepast aan uw tempo.


Wij wensen u allen een hele mooie periode toe met heel veel leerplezier,LET OP !!!   EXTRA AANDACHT VOOR DE BEGINNENDE COMPUTERGEBRUIKER.


*Deze computeropleidingen werden in de gemeente Emmen zelfs uitgeroepen tot de beste van Nederland.